|
| Profitclicking....Régi JSS oldal utóda | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 90 Csatlakozás ideje : 2010. Aug. 24. Age : 49 Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Profitclicking....Régi JSS oldal utóda Szer. Okt. 24, 2012 11:55 pm | |
| Profitclicking(régi JSS)
Ez a befektetési lehetőség napi 2% kamatot fizet hétköznap,hétvégén 1.5%-ot. Ez 10 dollár esetében napi 0.20, illetve 0.15$.
Minél nagyobb összeggel indulsz, annál több a napi kamatod, és annál hamarabb haladsz előre.
10 dolláros csomagokat lehet megvásárolni, melyeknek a kipörgési ideje 81 nap, ezután mindegyik csomagra 150%-ot fizet vissza; tehát 10 dollárból 15 lesz.
Kezdd csak egyszerűen azzal, hogy vásárolsz egy 10 $ pozíciót, amikor a kamatokból eléred a 10$-t, egyszerűen visszaforgatod a kereseted egy újabb pozícióba.
Ref-jutalék: az első szintről 10%, a második szintről 5% jár neked. Tehát ha a reffed vásárol 4 csomagot 40 dollárért, akkor kapsz 4 dollárt stb.
Regisztráció csak ajánlói link által történhet: Kattolj a bannerre vagy erre a linkre:
http://www.profitclicking.com/?r=hGyFdVZTUa
Most különösen érdemes regisztrálni, mert 10$-t kapsz ajándékba.
| |
| | | Admin Admin
Hozzászólások száma : 90 Csatlakozás ideje : 2010. Aug. 24. Age : 49 Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Kifizetési Bizonylatok Csüt. Okt. 25, 2012 12:00 am | |
|
A hozzászólást Admin összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10, 2012 9:25 am-kor. | |
| | | Admin Admin
| Tárgy: Profitclicking...pár gondolat Vas. Nov. 18, 2012 12:00 am | |
| ProfitClicking...pár gondolat..... A jogelődhöz (JSS) 2012. januárban csatlakoztam 500 dollárral. Egy új fiókkal. Amikor elkezdte adni a 10 dollárokat. Azóta egy dollár külső tőkebefektetésem nem volt. Kicsit melóztam vele,lett kb.100 tagom,akik szintén hoztak aktív tagokat. A JSS-ből május és augusztus között több részletben kb. 4.000 dollárt (kb. 880.000 Ft) vettem ki. A jogutód (PC) rendszerből augusztus és október között további 1.250 dollárt (kb. 275.000 Ft) forgattam vissza és jelenleg úton van további 500 dollár, amit szintén meg is fogok kapni. Ha napokig nem jön hozam, megnézem a hirdetéseket és megyek tovább. Nem mászkálok fel idegesen a welcome centerbe,hogy ott hergeljem magam tovább együtt valami pakisztáni faszfejjel, meg szidjam a moderátorokat, stb. Ha ma nem jött hozam,majd holnap fog visszamenőleg. Ez mindig így volt és ezután is így lesz,ha késés lesz. Mindig is voltak botladozások és kivétel nélkül mindig bepótolták a lemaradásokat. A magam részéről mérhetetlen hálás vagyok a rendszernek. Nekem nincsen munkahelyem,így az utóbbi időben a számláim nagy részét is innen fizetem. Hálás vagyok annak, hogy hálásak az alsó vonalaim. Nekik is tudott segíteni a rendszer. Csak így tovább PC. Reméljük még sok-sok évig fogsz működni,így mindenkinek nyitva áll a lehetőség,hogy a sok tartozását kifizesse és sokkal jobban éljen,mint eddig.... Végezetül,ha te még nem vagy benne ebben a rendszerben,szívesen látunk a csapatunkban,ezen a linken regisztrálhatsz: http://www.profitclicking.com/?r=odypyvlOlx
Magyar infókat itt találsz: https://newmoonptc.hungarianforum.com/t114-profitclickingregi-jss-oldal-utoda
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: GIFT CARD Pént. Feb. 01, 2013 1:48 am | |
| Szuper ez a Gift card rendszer én már ki is próbáltam,átküldtem a 10 dollárt egyik régi reffem fiókjába,csak a regisztrált email-cím kell,erre küldenek egy kódot,amit be kell másolni,amikor látod,hogy villog a GIFT CARD felirat….. mivel ő megunta és le is járt a fiókja nekem adta a fiókot,így most gyorsan fel is élesztettem,mivel a 10-esből már tudtam is venni egy pozit,hajrá PC….. ez nagyon jó dolog volt,én már régóta vártam valami hasonlót,így ezzel szerintem el is tudjuk adni a felesleget,ha valaki vásárolni akar kívülről pozit,én szívesen segítek,ha valaki akar betenni pénzt kívülről,az keressen nyugodtan(webboltok@gmail.com)a többit megbeszéljük,nekem Erstés bankszámlám van és arra kérem a majd az összeget,így kihagyhatjuk a netes bankokat,így nem csak időt,de egy csomó pénz is megtudunk spórolni,már előbb is kitalálhatták volna ezt a Gift Card rendszert......
| |
| | | Admin Admin
| Tárgy: 1000 dollárt eladnék a PC-n belül...... Pént. Feb. 01, 2013 10:16 pm | |
| 1000 dollár-t eladnék PC-n vagy Businessevo belső egyenlegére elcserélném. Gift Card-on elküldöm és Erste Bankszámlára vagy Paypalra lehet fizetni. Mivel mostanában sokan csinálják ezt,én a következőt találtam ki, 100 dollárra-110 dollárt adok, 200 dollárra-220 dollárt adok, 300 dollárra-330 dollárt adok és így tovább.... Ha valakit érdekel írjon(webboltok@gmail.com) Businessevo account nevem: jennys | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Profitclicking....Régi JSS oldal utóda | |
| |
| | | | Profitclicking....Régi JSS oldal utóda | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |