Admin Admin
Hozzászólások száma : 90 Csatlakozás ideje : 2010. Aug. 24. Age : 49 Tartózkodási hely : Hungary
| Tárgy: Kérdőíves meló-itt fizetnek a véleményedért! Szomb. Okt. 23, 2010 10:47 pm | |
| Segítünk Önnek,hogy végre megtalálja a legjobb internetes távmunkát,mellyel tényleg sok pénzt kereshet,és mindezt tényleg ingyen! Csak egy ingyenes regisztrációt kell csinálnod! http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=233396
Egy kevésbé ismert módja annak, hogy havi 80-100.000 Ft-ot keressen! Ez nem átverés, tényleg ennyit kereshet, ha tovább olvassa oldalunkat! Engedje meg, hogy elmagyarázzam... Hihetetlenül hangzik, de az óriási vállalatok évente 41.000.000.000 $ költenek marketingre, reklámokra, szórólapokra, stb. De ezek a marketing módok nem adnak visszajelzést a felhasználóktól, így másmilyen módszert kezdtek el alkalmazni az elmúlt években. Konkrétan a fogyasztókat célozták meg azzal, hogy megkérdezik a véleményüket és ezért cserébe fizetnek egy igen szép összeget. Ezért jött létre ez az internetes munka-típus: a kérdőíves munka. Természetesen nekik így is kevesebb a kiadásuk, mint ha a "hagyományos" marketinget alkalmaznák, nekünk viszont sokkal jobb, mert végre a sok reklámért cserébe kapunk is valamit...jelen esetben pénzt! http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=233396
Egyszerű és jövedelmező otthoni munka! De várjunk egy kicsit...ha Ön szkeptikus, akkor engedje meg, hogy elmagyarázzam a menetét egy példán keresztül: a British Airways utolsó kérdőívében arra volt kíváncsi, hogy van-e igény Manchesterböl Dubaiba járatot indítani. Ezért a felmérésért hajlandó volt a vállalat kifizetni 12$-t minden kitöltött kérdőívért. Amit ha átszámolunk 200 Ft-os árfolyamon, akkor megkapjuk, hogy kerestünk 2.400 Ft-ot kb. 10 perc alatt. Mindezt otthonról, a számítógépe előtt ülve csinálhatja. Általában egy kérdőív 15-60 perc alatt kitölthető és 2$-20$-ig fizetnek a kitöltésért. Természetesen a kitöltéssel töltött idővel arányosan nő a fizetés is. De mitől is más ez az internetes munka, mint a többi? nincs szükség szak- illetve nyelvtudásra kötetlen időbeosztás van, akkor dolgozik, amikor akar az MLM rendszerekkel ellentétben, itt nem kell eladnia nem kell csoportot, hálózatot építenie otthoni munka, interneten végezhető, így ki sem kell mozdulnia nincsenek rejtett költségek Túl szép, hogy igaz legyen...tartja a mondás, pedig szép is és főképp igaz is! Amikor én is elkezdtem a kérdőíves munkát otthonról, akkor némi kétely és aggodalom volt bennem is, mert úgy éreztem, hogy túl könnyű így pénzt keresni. De amikor megkaptam az első kérdőívért a pénzem, rájöttem, hogy valóban működő internetes pénzkereset. Végre van egy plusz anyagi forrásom, amiből én is sok mindent tudok most már fedezni. Nagyon sok kisebb-nagyobb cég van a világon, akik a kérdőívek kitöltéséért fizetnek, ezért több ezer online közvélemény kutató cég van ma már az interneten, de nagyon sok csak odáig jut el, hogy elvégezteti a felméréseket a felhasználóival, de a tényleges munkát végzők már nem kapják meg a pénzüket...jelen esetben akár Ön se. http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=233396
Regizz be ide,az oldal magyar nyelvű,így egyszerű a regisztráció,és azonnal jóváírnak 150 pontot,azaz 1.5 Euro-t,aztán a saját linkedet küld el az ismerőseidnek,családodnak,barátaidnak, minden behozott új tag után,kapsz további 100 pontot,azaz 1 euro-t,amit akár másnap megkaphatsz,Moneybookers vagy PayPal számládra. A regisztrációt ne felejtsd el befejezni,mert csak így kapod meg az érte járó pontokat!!!
Ha kérdésed lenne,akkor írj bátran a mail-címemre,a tárgyhoz „kérdőíves-melót” írj, webboltok@gmail.com
Köszi szépen,hogy végig olvastad a levimet,további jó munkát és szép napot,bye,Jennys
Kifizetési bizonylataim:
A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 05, 2012 1:30 pm-kor. | |
|